0
Ваш список бажань порожній
Щоб створити або переглянути Ваш список бажань Увійдіть в аккаунт
0
Ваш кошик порожній
Додайте обрані Вами товару до Кошику або Увійдіть в аккаунт

Політика конфіденційності

БУДЬ ЛАСКА, УВАЖНО ПРОЧИТАЙТЕ ЦЮ ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, ЯК ЦЕ ВПЛИВАЄ НА ВАШІ ОБОВ'ЯЗКИ І ПРАВОВІ ПРАВА

Справжня Політика конфіденційності є незалежним юридичним документом. Ваші права і обов'язки при використанні веб-сайту 1ONA, підтримуваного за адресою https://www.1ona.store (далі - Веб-сайт), також визначаються (можуть бути визначені) наступними документами (угодами): Умови використання; Відмова від відповідальності; будь-які інші терміни, про які ми повідомляємо.

РОЗДІЛ 1 - ЗАГАЛЬНІ УМОВИ
Наша Політика конфіденційності регулює умови конфіденційності використання Веб-сайту та загальні правила збору, обробки, поширення, використання і зберігання Особистих даних Користувача Власником Сайту.
Ми дотримуємося всіх юридичні вимоги для захисту вашої особистої інформації. Наша Політика конфіденційності - це юридична заяву, в якому пояснюється, яку інформацію про вас ми будемо збирати при використанні вами Веб-сайту, як ця інформація буде використовуватися, а також як ми будемо передавати і захищати цю інформацію.

КОЖЕН КОРИСТУВАЧ ПОВИНЕН УВАЖНО ПРОЧИТАТИ І ВИКОНУВАТИ ЦЮ ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Використовуючи Веб-сайт і / або замовляючи наші послуги (товари), ви підтверджуєте, що згодні з цими Умовами нашої Політики конфіденційності. Якщо ви не згодні з цією Політикою конфіденційності в цілому або будь-якою її частиною, ви повинні відмовитися від використання Веб-сайту та / або замовлення наших послуг (товарів).
Ви також погоджуєтеся з тим, що будь-яка інформація про вас, зібрана нами, передається з вашої згоди.
Ви надаєте і гарантуєте нам право на обробку ваших персональних даних, включаючи право на виконання таких дій для обробки ваших персональних даних (повністю або частково в автоматизованій системі): зберігання, реєстрація, зміна, відновлення та видалення. Також ви погоджуєтеся з тим, що ваші персональні дані включені в базу персональних даних і ніяких додаткових повідомлень не потрібно.

РОЗДІЛ 2 - ВИЗНАЧЕННЯ
2.1. У цій Політиці конфіденційності такі терміни мають значення, описані в розділі «Визначення» нижче:
2.1.1. «Веб-сайт» означає веб-сайт, підтримуваний за адресою https://www.1ona.store.
2.1.2. «Особиста інформація» (далі - «Особиста інформація» або «Особисті дані») означає будь-яку інформацію, яка може бути безпосередньо пов'язана з конкретною особою і може використовуватися для ідентифікації цієї особи (включаючи інформацію про вашу діяльність, наприклад, інформацію про використання вами Веб-сайту, коли він безпосередньо пов'язаний з інформацією, що дозволяє встановити особу, в тому числі автоматично збирається). Ми не вважаємо, що Персональні дані включають анонімну інформацію, яка не ідентифікує конкретного користувача.
2.1.3. «Контролер» означає особу, яка визначає цілі та засоби обробки персональних даних.
2.1.4. «Процесор» означає особу, яка обробляє персональні дані від імені Контролера.
2.1.5. «Власник» ( «Власник сайту») або «Оператор» або «ми» ( «ми» або «наш») означає фізичну особу - підприємця - Олексій Бринзак (Україна, 03150, м. Киів, вул. Горького, 140, кв. 17).
2.1.5.1. Власник також є особою, яка визначає цілі та засоби обробки персональних даних і обробляє персональні дані. Відповідно, Власник є контролером і обробника в значенні, зазначеному в пунктах 2.1.3. і 2.1.4. цієї Політики конфіденційності. Однак може бути й інша особа, яка обробляє персональні дані від імені Власника сайту в якості Контролера.
2.2. Інші терміни та поняття, що використовуються в цій Політиці, повинні розумітися відповідно до Умов використання (якщо такі є), якщо інше не зазначено в цій Політиці конфіденційності.

РОЗДІЛ 3 - ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ МИ ЗБИРАЄМО І ОБРОБЛЯЄМО
3.1. Користувача цим висловлює свою згоду надати нам, відразу ж після Нашого повідомлення про запит, будь-яку інформацію (включаючи будь-які Особисті дані), яку Ми, на нашу власний розсуд, вважаємо необхідною для дотримання будь-якого закону, постанови або політики.
3.2 Технічні (програмні) засоби нашого Сайту можуть збирати такі Персональні дані: ім'я та прізвище, номер телефону, адреса електронної пошти, пароль, адреса. Ми також можемо збирати цю інформацію (крім пароля) через Наш колл-центр. Ви (як користувач) повинні надати свою добровільну і безсумнівну згоду на збір і обробку зазначених Персональних даних і їх передачу третім особам для забезпечення функціонування Веб-сайту та / або надання наших послуг.
3.3. Користувач, з яким ви прямо погоджуєтесь, заявляє і гарантує, що будь-яка і вся надана нам інформація є дійсною, актуальною, повною і точною.
3.4. Персональні дані, зібрані від всіх користувачів, включаючи незареєстрованих користувачів: ми збираємо персональні дані при роботі з веб-сайтом і використовуємо надану Вами інформацію, відправлену Нам Вашим комп'ютером, мобільним телефоном або іншим пристроєм доступу, до якої можуть входити ваш IP-адреса, адреса електронної пошти, інформація про пристрій, включаючи, крім іншого, ідентифікатор, ім'я та тип, операційну систему, інформацію про мобільної мережі і стандартну інформацію веб-журналу, таку як тип браузера і сторінки, до яких ви зверталися на нашому веб-сайті. Коли ви використовуєте пристрій з підтримкою визначення місця розташування на нашому веб-сайті, ми також можемо збирати дані про географічне місцезнаходження або використовувати різні засоби для визначення місця розташування, такі як дані датчиків з вашого пристрою, які можуть, наприклад, надавати дані про сусідніх вишках стільникового зв'язку і Wi-Fi. Точки доступу Wi-Fi. Ви (як користувач) повинні надати свою добровільну і безсумнівну згоду на збір і обробку зазначених Персональних даних і їх передачу третім особам в цілях забезпечення функціонування Веб-сайту та / або надання наших послуг.
3.5. Ми також збираємо і зберігаємо таку інформацію, як: запити користувачів в службу підтримки щодо роботи Сайту і пов'язаних з ним сервісів, а також інші питання, а також аналогічні тексти запитів користувачів.
3.6. Коли ви заходите на Веб-сайт і / або використовуєте наші послуги, ми (або Google Analytics або аналогічний постачальник послуг від нашого імені) можемо розміщувати невеликі файли даних, звані файлами cookie, на вашому комп'ютері або іншому пристрої. Ми використовуємо ці технології, щоб визнати вас нашим користувачем; налаштувати наш сайт і рекламу; вимірювати ефективність реклами і збирати інформацію про вашому комп'ютері або іншому пристрої доступу для зниження ризику, запобігання шахрайства та зміцнення довіри і безпеки. Ви можете контролювати використання файлів cookie в налаштуваннях вашого інтернет-браузера. Якщо ви відхиляєте або видаляєте певні файли cookie, майте на увазі, що продуктивність відповідних функцій і функцій нашого веб-сайту і послуг може бути знижена.
3.7. ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЯ З ТИМ, ЩО ВАШІ ОСОБИСТІ ДАНІ можуть бути оброблені І ЗБЕРЕЖЕНІ НАМИ АБО НАШИМИ ВІДПОВІДНИМИ ПРОТЯГОМ ПЕРІОДУ ЧАСУ, ЩО ПРАКТИЧНО НЕОБХІДНО ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ, яка впливає В ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ЦІЛЕЙ САЙТУ.

РОЗДІЛ 4 - ЯК МИ ВИКОРИСТОВУЄМО ВАШУ ІНФОРМАЦІЮ
Ми використовуємо отриману від вас інформацію в такий спосіб:
4.1. Ми збираємо тільки ті Персональні дані Користувача, які нам потрібні для їх правильного використання Сайту і для надання наших послуг. Зокрема, ми використовуємо ваші Особисті дані для:
- адмініструвати наш веб-сайт і / або надавати послуги;
- розробляти нові продукти і послуги;
- персоналізувати наш сайт для вас;
- відправляти вам технічні повідомлення і підтримку і адміністративні повідомлення;
- спілкуватися з вами про продукти, послуги, рекламні акції, події та інші новини і інформації, яка, на нашу думку, буде вам цікава;
- відслідковувати і аналізувати тенденції, використання і дії, пов'язані з нашим веб-сайтом і / або послугами;
- надавати третім особам статистичну інформацію про наших користувачів (але ці треті сторони не зможуть ідентифікувати будь-якого окремого користувача з цієї інформації);
- перевіряти дотримання Умов використання, що регулюють використання нашого веб-сайту;
- зв'язати або об'єднати особисті дані, які ми збираємо від вас або про вас.
4.2. Власник веб-сайту є єдиним контролером і обробником даних, за винятком випадків, коли існує об'єктивна потреба власника веб-сайту контролювати / обробляти або зберігати інформацію у контрагентів або агентів власника веб-сайту.

РОЗДІЛ 5 - ЗАХИСТ І ЗБЕРІГАННЯ ОСОБИСТИХ ДАНИХ
5.1. Власник Веб-сайту буде докладати всіх зусиль і дії, запропоновані Застосовним законодавством, для зберігання будь-яких ваших Особистих даних в таємниці за допомогою, в тому числі, міжмережевих екранів і шифрування даних, контролю фізичного доступу до Нашим центрам обробки даних і авторизації доступу до інформації. контроль (який розроблений відповідно до Застосовним законодавством і нормативними актами), авторизація доступу до Персональних даних тільки для тих співробітників або підрядників, які вимагають, щоб вони виконували свої робочі або службові обов'язки.
5.2. Персональні дані наших користувачів зберігаються і обробляються на серверах в Латвії і призначені головним чином для користувачів в Україні. Відповідно, ваші Особисті дані можуть тимчасово зберігатися і оброблятися в інших юрисдикціях, зокрема в Україні. У разі отримання доступу до веб-сайту з країн Європейського союзу, Азії або будь-якого іншого регіону, де закони або нормативні акти, що регулюють збір, використання і розкриття персональних даних, які відрізняються від законів України, прийміть до відома, що при подальшому використанні веб- сайту і / або наші послуги, які регулюються законодавством України, цією Політикою конфіденційності та нашими Умовами користування (якщо такі є), ви передаєте свою особисту інформацію в Україну та погоджуєтеся на цю перед чу.
5.3. Ми залишаємо за собою право зберігати, обробляти і передавати ваші Особисті дані на наші сервери в різних юрисдикціях, де розташовані наші об'єкти або наші постачальники послуг. Він також може оброблятися працюючим персоналом, який працює на нас або на одного з наших постачальників послуг. Персонал може бути залучений в виконання наших послуг і / або обробку ваших даних і надання послуг підтримки. Відправляючи свої Особисті дані, ви погоджуєтеся на таку передачу, зберігання або обробку. Ми зробимо все розумно необхідні кроки для забезпечення безпечного поводження з вашими Особистими даними відповідно до цієї Політикою. Треті особи можуть перебувати в інших країнах, де закони про обробку Персональних даних можуть бути менш суворими, ніж у вашій країні. Час від часу Персональні дані можуть також зберігатися в інших місцях, і в таких випадках Ми гарантуємо, що Персональні дані будуть зберігатися і оброблятися з розумним рівнем турботи і безпеки.

РОЗДІЛ 6 - ТРЕТІ СТОРОНИ
6.1. Ми можемо ділитися вашою особистою інформацією з:
- постачальники послуг за контрактом, які допомагають з частинами наших ділових операцій;
- наші банківські партнери;
- компанії, з якими ми плануємо злиття або які будуть придбані (в разі виникнення такої комбінації, ми будемо вимагати, щоб знову об'єднана організація слідувала цим умовам щодо ваших Особистих даних);
- правоохоронні органи, державні посадові особи або інші треті сторони, коли ми змушені зробити це відповідно до порядку до суду, постановою суду або аналогічної судової процедури; або Ми сумлінно вважаємо, що розкриття Персональних даних необхідно для запобігання фізичної шкоди або фінансових втрат, для повідомлення про передбачувану незаконну діяльність або для розслідування порушень будь-якої з наших політик;
- наші контрагенти або агенти по обробці персональних даних, найняті або співпрацюють з нами, послуги яких нам потрібні з практичної точки зору;
- інші треті сторони тільки з Вашої попередньої згоди або вказівки зробити це.

РОЗДІЛ 7 - ІНТЕГРАЦІЯ ПОСЛУГ ТРЕТІХ ОСІБ ТА ПОСИЛАННЯ НА ІНШІ САЙТИ
7.1. Наш Веб-сайт може час від часу містити посилання на веб-сайти наших партнерських мереж, рекламодавців і афілійованих осіб і з них (включаючи, крім іншого, веб-сайти, на яких рекламується Веб-сайт). Якщо ви переходите за посиланням на будь-який з цих веб-сайтів, зверніть увагу, що ці веб-сайти і будь-які послуги, які можуть бути доступні через них, мають свої власні політики конфіденційності та що ми не несемо ніякої відповідальності за ці політики або за будь-які особисті дані, які можуть збиратися через ці веб-сайти або служби, такі як контактні дані та дані про місцезнаходження. Будь ласка, ознайомтеся з цими правилами, перш ніж відправляти будь-які Особисті дані на ці веб-сайти або користуватися цими послугами.

РОЗДІЛ 8 - ЗАХИСТ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ВАШОЇ ДИТИНИ
8.1. НАШ ВЕБ-САЙТ НЕ ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ БУДЬ ПІД 18 РОКІВ (І НАВІТЬ БІЛЬШЕ, ЯКЩО ЗАКОНОДАВСТВО ЮРИСДИКЦІЇ НАДАЄ ОТРИМАТИ ПОВНУ диспозитивності ЮРИДИЧНУ СПОСОБНОСТЬ ЛЮДЕЙ НА ВОЗРАСТЕ 18 років), хоча ми розуміємо, що у нас може бути дитина у віці 18 років. спробувати використовувати наш веб-сайт. Якщо ви дитина, ви повинні відмовитися від використання нашого веб-сайту. Якщо ви є батьком або опікуном і вважаєте, що ваша дитина використовує наш веб-сайт, зв'яжіться з нами, щоб видалити обліковий запис вашої дитини і відповідну інформацію; ми залишаємо за собою право попросити вас підтвердити ваші відносини з дитиною, перш ніж ми задовольнимо такий запит.
8.2. ЯК БАТЬКО ДИТИНИ, ВИ РОЗУМІЄТЕ, ЩО ВИ ЮРИДИЧНО БУДЕ НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА БУДЬ-ЯКІ УГОДИ, СТВОРЕНІ ДИТИНОЮ.

РОЗДІЛ 9 - ЗБЕРІГАННЯ ІНФОРМАЦІЇ
9.1. Відповідно до чинного законодавства і при необхідності надання послуг нашим користувачам ми можемо зберігати ваші Особисті дані. Ця вимога обумовлена необхідністю дотримання правових зобов'язань і вирішення можливих суперечок. Ми можемо зберігати ваші Особисті дані до тих пір, поки ваш обліковий запис активний. Крім того, ваші Особисті дані можуть зберігатися протягом зазначеного періоду, поки Нам не потрібно мати відповідну інформацію для відповіді на будь-які питання, які можуть виникнути пізніше. 

РОЗДІЛ 10 - БЕЗПЕКА
10.1. Ми використовуємо відповідні електронні і процедурні засоби захисту, щоб захистити конфіденційність інформації, яку ви надаєте Нам від втрати, неправильного використання, розкриття, зміни та знищення.
10.2. БУДЬ ЛАСКА, ЗВЕРНІТЬ УВАГА, ЩОБ ПЕРЕДАЧА ДАНИХ АБО ІНФОРМАЦІЇ (В ТОМУ ЧИСЛІ ЗВ'ЯЗКУ ЕЛЕКТРОННІ ПОВІДОМЛЕННЯ) В ІНТЕРНЕТІ АБО ІНШИХ СУСПІЛЬНО ДОСТУПНИХ МЕРЕЖАХ НЕ ОДНА стовп БЕЗПЕЧНА. БУДЬ ЛАСКА, ЗВЕРНІТЬ УВАГА, ЩО МИ НЕ БУДЕ НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА БЕЗПЕКУ БУДЬ-ЯКИХ ДАНИХ, який ви передаєте ПО ІНТЕРНЕТУ АБО Контент третіх осіб.

РОЗДІЛ 11 - ОНОВЛЕННЯ І ПРАВКИ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
11.1. Ми залишаємо за собою право змінювати або доповнювати справжню Політику конфіденційності в будь-який час. Вам слід часто переглядати цю Політику конфіденційності. Ваше подальше використання нашого веб-сайту означає вашу згоду з цими змінами і оновленнями.

РОЗДІЛ 12 - ПРАВА ОБ'ЕКТА ДАНИХ
12.1. Ви як суб'єкт Персональних даних маєте повне право відповідно до положень статті 8 Закону України «Про захист персональних даних». Ви погоджуєтеся з тим, що спосіб реалізації ваших прав регулюється умовами цієї Політики конфіденційності. Умови наступних параграфів (12.2 і 12.3.) Є способом реалізації деяких ваших прав відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних».
12.2. Ви маєте право вимагати виправлення ваших Особистих даних, оновлення, повного видалення або видалення невірних і / або неточних даних, відправивши Нам повідомлення https://www.1ona.store/ua/contact-us. Проте, цей запит повинен відповідати меті використання нашого веб-сайту і / або наших юридичних зобов'язань.
12.3. Якщо ви хочете заборонити обробку персональних даних або отримати всі ваші персональні дані, зібрані нами, ви можете відправити нам запит за посиланням https://www.1ona.store/ua/contact-us.

РОЗДІЛ 13 - КОНТАКТИ
13.1. Якщо у вас є які-небудь інші питання, що стосуються цієї Політики конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з нами - https://www.1ona.store/ua/contact-us.